Rólunk

Rólunk

Kik vagyunk?

Az Optimum Optika csapata jól összeszokott, tapasztalt szakemberekből áll. Több évtizedes közös szakmai múltunk miatt szinte családunkká vált az optika. Célunk, hogy minden vásárlónk személyre szabottan találja meg a számára legmegfelelőbb, legkényelmesebb, hozzáillő látásjavító eszközt, legyen az szemüveg, napszemüveg vagy kontaktlencse. Szemvizsgálónkat és műhelyünket ezért a legmodernebb műszerekkel szereltük fel. Kínálatunkban törekszünk az egyedi árukészlet kialakítására.

Munkatársak

Ancsa

Ancsa az üzletvezető, és fő szemvizsgálónk. Nyári munkaként kezdett optikában dolgozni, de megszerette, és ma saját üzletében dolgozik diplomás optometristaként. Munkája nem csak a hivatása, hanem a hobbija is. Szabadidejében továbbképzésre jár, cikkeket olvas és ír szakmai témában. Fontosnak tartja, hogy tudása a lehető legjobban lefedjen minden olyan igényt ami előfordulhat látásproblémaként. Ennek megfelelően korrigálja a színtévesztést, foglalkozik binokuláris látástesztekkel (polateszt), valamint gyerekeknek szánt, a rövidlátás növekedést kontroláló lencsékkel, ezek mind kuriózumnak számít a szakmában. Munkájában rendkívül precíz, és mindig az a legfontosabb számára, hogy szeresd a szemüvegedet. Biztos találkozol vele, ha vizsgálatra érkezel hozzánk.

Ancsa

Roland

Roland a mi alapos szakorvosunk. Ő képvisel mindent ami az optometrista hatáskörön túl van. Ő segít akkor, ha valami olyan szemészeti probléma van ahol nem szemüveg a megoldás. Ő fog segíteni, ha pupilla tágítás kell, vagy árpád van, vagy esetleg valamilyen szűrővizsgálatra van szükséged.
Biztosan találkozol vele, ha valamilyen szemészeti panasszal jelentkezel a hétfő délutáni rendelésére.

Roland

Móni

Móni az üzlet motorja. Mindent intéz ami a zavartalan működéshez kell. Megrendeli a szemüveglencséket és kontaktlencséket, és Ő szokta küldeni az sms-t hogy jöhettek érte. Ő veszi fel a telefont, és ad időpontot, valamint Ő szokott titeket mosolyogósan köszönteni a pult mögött, amikor megérkeztek a vizsgálatra. Móni nagy türelmével és jó ízlésével segít nektek a keretválasztásban, valamint rendkívüli pracizítással végzi el azokat a méréseket, amik a szemüveg pontosságát szolgálják. Nála fut át minden infó, Ő segíti Ancsát abban, hogy milyen problémával érkezett a páciens vizsgálatra, és ötletel Zsófival, hogy megoldható-e egy nagyobb keretbe a lencse bele illesztése. Biztosan találkozol vele, ha kontaktlencsét, vagy szemüveget rendelsz.

Móni

Zsófi

Amikor az Optimum optika megnyílt, nem kellett limuzint küldeni érte, hogy Ancsa csapatát erősítse: közel húsz éve voltak már látszerészként munkatársak. Elsődlegesen a műhelyfeladatokat kaparintotta meg magának , tehát számíthatsz rá, hogy szemüveglencséidet ő csiszolja, keretedet arcodra igazítja, szervizeli. A szemüveglencsék utóbbi 30 éves evolúcióját és hatalmas kínálatát végigkövette, szóval bátran támaszkodhatsz a lencseajánlásban való tapasztalatára, és a véleményére,  hogy a dioptriáid hogy néznének ki jól egy vékonyabb fém vagy egy karakteresebb műanyagkeretben, vagy mit is „ tudjon” a dioptriás napszemüveged, megéri-e neked  olyan  szemüveget rendelned, amiről a haverod hallott, vagy ami a szomszédodnak „nem vált be”. Pácienseink iránti elkötelezettségét, energikusságát te is megtapasztalhatod. Ráismersz, mert kezében csavarhúzóval, zsebében PD léccel és jelölőfilccel  ingázik a vásárlók kiszolgálása és a csiszolóműhely között.

Zsófi

Robi

Robi az, akit akkor vetünk be, ha valahol megszorulunk. Például, ha valaki szabira megy. Robi optometrista, így tudja helyettesíteni Ancsát a vizsgálatoknál, amíg Ő megtekint egy impresszionista kiállítást. Az évek alatt a csiszolásba is beletanult, így tudja helyettesíteni Zsófit, amíg Ő átússza a Balatont. Szívesen megmutatja a szemüvegkereteinket is, amíg Móni egy koncerten lazít. Fun Fact: Robi anyukája nem más mint Ancsa. Így nem merész az állítás, hogy a szakmát az anyatejjel szívta magába. Robi Budapesten él, és dolgozik mint optometrista, így vele nem biztos, hogy találkozol.

Robi
Munkatársak

Kapcsolat

Kérdésed van? Írj üzenetet!
Kérdésed van?
Írj üzenetet!

Nyitvatartás

  • H-P: 9:00 - 17:00
  • Sz: 8:00 - 12:00
  • V: Zárva
Bezár