SPY+

A SPY MÁRKA | TÖRTÉNETE

 

A SPY+ márkát 1994 őszén alkotta meg néhány kiemelkedő amerikai sportoló és az őket körül ölelő rajongói csapat.  Céljuk volt egy olyan termékcsalád megteremtése, amelyik leválik a már megszokott sémákról, technikailag és küllemben is valami újat és kiemelkedőt nyújt a viselői számára.

 Klasszikus és trendi formavilág jellemzi a CROSSTOWN szériát, ami SPY+ utcai, kevésbé sportos irányzata. Íveltebb, robosztusabb napszemüvegek alkotják a SUN vonalat, ami a márka eredeti forma terveit örökíti meg.

Az RX, az optikai keretek tengerentúli elnevezése, jelen esetben handmade acetate alapanyagból és tiszta acélból készült férfi és női szemüvegkeretek.

A SPY+ sport marketing csapata tengerentúli extrém sportolókat támogat, akik uralni tudják az általuk képviselt sportokat, így emelve ki a márkát a közép mezőnyből.

A SPY+ napszemüveg lencsék előnyei és jellemzői.

Minden SPY+ napszemüveg lencse kiszűri a napfény UV tartalmának 100%-át. A SPY+ Crosstown (utcai) napszemüvegek 6os bázis görbületű plasztik lencsékkel készülnek teljes komfortot és biztonságot nyújtva viselőinek. A SPY+ SUN (sport) napszemüvegek, ezen paramétereken felül magas szakítószilárdságú ARC polikarbonát lencsékből készülnek még biztonságosabbé téve a sportolás élményét. A technikai biztonság csúcsát képezi az ANSI Z87.1 széria, amit ugyan csak fekete színű keretekkel készítenek, viszont a legellenállóbb grilamid alapanyagból, ehhez párosítva egy pár ütésálló polykarbonát szemüveglencsét. Minden napszemüveglencse hátsó felszíni antireflex réteggel van ellátva, csökkentve a hátulról érkező napsugarak keltette zavaró csillogást.

- Happy Lens

                - Ismertető jele a bal lencse, bal felső sarkába gravírozott smiley.

                - A napfény tartalmaz jó és káros fénysugarakat.

                - A káros fénysugarak az UV és az alacsony hullámhosszú kék fény.

- Tanulmányok támasztják alá, hogy a magas hullámhosszú kék fény pozitív hatással van a szemre, jobb kedélyállapotot és éberséget biztosít.

-A SPY+ Happy Lens lencsék kizárják a káros fény tartományokat, óvják a szemet és pozitív hatást gyakorolnak az idegrendszerre.