Síszemüvegek

Blogunk

Ide lehet blogot írni

Tökéletes látás minden télisport rajongónak!

Süt a nap, ropog a hó a sílécünk alatt, a pálya egy valóra vált álom. Eljött mindez ahhoz, hogy rászánja magát a lejtők, vagy sípályák meghódítására? Amennyiben igen, jó hírünk van az Ön számára: a ZEISS megalkotta legújabb sí- és snowboardszemüvegeit. Egy jó sí- és snowboardszemüveg sportos, ellenálló és stílusos. Ezen felül tökéletes látást kell biztosítania még extrém körülmények között is, mint például az erős, ragyogó napfény, tükröződés, vagy hóesésben egy borús napon – még a téli sportok azon szerelmesei számára is, akik szemüveget viselnek. A ZEISS sí- és snowboardszemüvegei megfelelnek valamennyi fenti követelménynek.

Tökéletes védelem az UV-sugarakkal szemben

A napsugárzás jóval erősebb hóban és a hegyekben, és a hó okozta visszatükröződések jelentősen fokozzák ezt a hatást. A ZEISS síszemüvegeket kimondottan alpesi síeléshez terveztük, hogy védjék szemét a naptól, hótól és széltől, és különösen a hegyekben előforduló fölöttébb agresszív ultraviola sugaraktól. 100%-os védelmet biztosítanak a nap UV-A és UV-B sugaraival szemben 380 nm hullámhosszig.

A ZEISS kollekció – egyszerre praktikus, sportos és divatos

Legyen a sípályán vagy nyílt terepen, síeljen családjával vagy próbáljon nagyra törő snowboard mutatványokat, legyen versenyző vagy freestyler a ZEISS síszemüvegek bármilyen télisport-rajongónak megfelelőek. Számos férfi, női és cserélhető lencsés modell közül választhat.

 

A bepattintható betét – tökéletes látás valamennyi szemüvegviselő számára

A szemüvegviselők nyugodtabb és kényelmesebb látást élvezhetnek a síszemüvegek által. A ZEISS sí- és snowboard szemüvegekhez egy bepattintható betét illeszthető a szemüveglencse érdekében, amely tökéletes látást biztosít valamennyi szemüvegviselő számára.