Hűségkártya

A hűségkártya tulajdonosa komplett szemüveg vagy napszemüveg vásárlása estén 10% kedvezményt kap. Vásárlásai után minden elköltött 1000 Ft után 10 pontot rögzítünk a kártyáján. Az összegyűjtött pontokat bármilyen üzletünkben megtalálható termékre levásárolhatja, 1 pont 1 Ft-ot ér. A pontok legfeljebb a termék árának 50%-ig válthatók be. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe. A pontok beváltását a fizetés előtt jelezni kell!

A hűségkártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya mindig az utolsó vásárlástól számított 2 év időtartamig használható. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó weboldalán (www.optimumoptika.hu) tájékozódhat.

Az Hűségkártyára a készpénz befizetésre is van lehetőség. Az összeg a befizetés alapján feltöltésre kerül a kártyára, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára.

A kapott hűségkártyát a következő linkre kattintva tudja aktiválni: Aktiválás

Kapcsolat

Kérdésed van? Írj üzenetet!
Kérdésed van?
Írj üzenetet!

Nyitvatartás

  • H-P: 9:00 - 17:00
  • Sz: 8:00 - 12:00
  • V: Zárva
Bezár